Игри за плейстейшън 4 технополис

Публикувано на 09.03.2024
Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Най-очакваните игри за PlayStation 4 в Технополис

PlayStation 4 е една от най-популярните игрови конзоли на пазара и продължава да привлича милиони фенове по целия свят. С въвеждането на новата PlayStation 5, много хора се чудят какво ще се случи с любимата им конзола и какви игри ще бъдат достъпни за нея. В Технополис, един от водещите технологични магазини в България, има много очаквани игри за PlayStation 4, които ще бъдат налични през 2021 година.

Една от най-очакваните игри за PlayStation 4 в Технополис е "God of War: Ragnarok". Това е продължение на една от най-успешните игри на конзолата и е част от серията "God of War". В тази игра, играчите ще поемат ролята на Кратос, който трябва да се изправи срещу нови предизвикателства и врагове, за да спаси света от Рагнарок - края на света в скандинавската митология. "God of War: Ragnarok" обещава да бъде една от най-емблематичните игри за PlayStation 4 и със сигурност ще бъде на списъка на много фенове на серията.

Още една игра, която ще бъде налична в Технополис е "Horizon Forbidden West". Това е продължение на популярната игра "Horizon Zero Dawn" и ще предложи нови приключения и тайни в постапокалиптичен свят. Играчите ще поемат отново ролята на Алой, която трябва да се изправи срещу нови опасности и мистерии, за да разкрие истината за света, в който живее. "Horizon Forbidden West" обещава да бъде една от най-вълнуващите игри за PlayStation 4.

След като беше отложена заради пандемията от COVID-19, "The Last of Us Part II" най-накрая ще бъде налична в Технополис през 2021 година. Това е продължение на една от най-успешните игри на PlayStation 4 и ще продължи историята на Ели и Джоел в постапокалиптичен свят, засегнат от инфекция, която превръща хората в зомбита. "The Last of Us Part II" обещава да бъде една от най-емоционалните и напрегнати игри на конзолата и със сигурност ще бъде на списъка на много фенове на серията.

Освен продължения на популярни игри, Технополис ще предложи и нови заглавия за PlayStation 4 през 2021 година. Една от тях е "Ghost of Tsushima", която ще представи историята на самурай в периода на Монголското нашествие в Япония. Играта обещава да бъде една от най-красивите исторически игри на PlayStation 4 и ще предложи много екшън и приключения.

Още една нова игра, която ще бъде налична в Технополис е "Death Stranding". Това е първата игра на Хидео Коджима след напускането му от Konami и обещава да бъде една от най-иновативните и загадъчни игри на PlayStation 4. Играчите ще поемат ролята на Сам Бриджис, който трябва да преодолее опасности и препятствия, за да достави важен товар в постапокалиптичен свят.

В заключение, Технополис ще предложи много нови и страхотни игри за PlayStation 4. От продължения на популярни игри до нови заглавия, феновете на конзолата ще имат много избор и възможности за забавление. Независимо дали сте фен на екшън, приключения или исторически игри, Технополис ще има нещо за вас. Не пропускайте да посетите магазините им и да се насладите на най-новите и най-очаквани игри за PlayStation 4.

Топ 10 най-продавани игри за PlayStation 4 в Технополис през последните 5 години

PlayStation 4 е една от най-популярните игрови конзоли на пазара и е известна със своите висококачествени игри и графика. В Технополис, един от водещите търговци на технологични продукти в България, PlayStation 4 е един от най-търсените продукти. През последните 5 години, Технополис е бил домакин на много успешни игри за PlayStation 4, които са се превърнали в най-продаваните в магазина. В тази статия ще разгледаме топ 10 най-продавани игри за PlayStation 4 в Технополис през последните 5 години.

1. "God of War" - тази екшън-приключенска игра е една от най-успешните и популярни игри за PlayStation 4 в Технополис. Тя е разработена от Santa Monica Studio и е издадена през 2018 година. Играта проследява историята на главния герой Кратос, който се бори срещу боговете на древна Гърция. "God of War" е получила много положителни отзиви от критици и играчи и е продала над 10 милиона копия в целия свят.

2. "FIFA 19" - футболната игра на EA Sports е една от най-популярните игри в Технополис. Тя е издадена през 2018 година и включва най-новите футболни отбори и играчи. "FIFA 19" е продала над 9 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своя геймплей и реалистична графика.

3. "Red Dead Redemption 2" - тази западна екшън-приключенска игра е разработена от Rockstar Games и е издадена през 2018 година. Тя е продала над 13 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и геймплей. "Red Dead Redemption 2" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис.

4. "Marvel's Spider-Man" - тази супергеройска игра е разработена от Insomniac Games и е издадена през 2018 година. Тя е продала над 13 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своя геймплей и графика. "Marvel's Spider-Man" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на Марвел.

5. "Horizon Zero Dawn" - тази постапокалиптична игра е разработена от Guerrilla Games и е издадена през 2017 година. Тя е продала над 10 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и графика. "Horizon Zero Dawn" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на научната фантастика.

6. "Uncharted 4: A Thief's End" - тази екшън-приключенска игра е разработена от Naughty Dog и е издадена през 2016 година. Тя е продала над 16 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и графика. "Uncharted 4: A Thief's End" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на серията.

7. "The Last of Us Part II" - тази постапокалиптична игра е разработена от Naughty Dog и е издадена през 2020 година. Тя е продала над 4 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и графика. "The Last of Us Part II" е една от най-новите и най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис.

8. "Assassin's Creed Odyssey" - тази историческа екшън-приключенска игра е разработена от Ubisoft и е издадена през 2018 година. Тя е продала над 10 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и геймплей. "Assassin's Creed Odyssey" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на серията.

9. "Call of Duty: Modern Warfare" - тази военна стрелба е разработена от Infinity Ward и е издадена през 2019 година. Тя е продала над 30 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята мултиплейър игра и графика. "Call of Duty: Modern Warfare" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на серията.

10. "Grand Theft Auto V" - тази екшън-приключенска игра е разработена от Rockstar Games и е издадена през 2013 година. Тя е продала над 135 милиона копия в целия свят и е получила много положителни отзиви за своята история и графика. "Grand Theft Auto V" е една от най-успешните игри за PlayStation 4 в Технополис и е обожавана от феновете на серията.

В заключение, Технополис е бил домакин на много успешни игри за PlayStation 4 през последните 5 години. Тези игри са се превърнали в най-продаваните в магазина и са получили много положителни отзиви от критици и играчи. Със сигурност ще видим още много вълнуващи и успешни игри за PlayStation 4 в Технополис в бъдеще.

Заключение

Заключение: Игрите за PlayStation 4, предлагани в Технополис, са висококачествени и разнообразни. Те предлагат на играчите невероятно изживяване и могат да задоволят различни вкусове и предпочитания. Също така, Технополис предлага и различни промоции и отстъпки за игрите, което ги прави още по-достъпни за широката публика. Всичко това прави Технополис един от най-добрите места за покупка на игри за PlayStation 4.

Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle