Игри за плейстейшън 4 цени

Публикувано на 13.03.2024
Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Най-очакваните игри за PlayStation 4 и техните цени

PlayStation 4 е една от най-популярните игрови конзоли на пазара и винаги има много очаквани игри, които излизат за нея. Има много нови заглавия, които ще бъдат достъпни за тази конзола и много фенове на видеоигрите вече с нетърпение ги очакват. Но какви са тези игри и какви са цените им?

Една от най-очакваните игри за PlayStation 4 през  е "God of War: Ragnarok". Това е продължение на популярната игра от 2018 година, която беше номинирана за много награди и получи много положителни отзиви от критиците и феновете. В новата част, играчите ще поемат отново ролята на Кратос, който този път ще се изправи срещу скандинавските богове и ще трябва да спаси света от Рагнарок. Цената на играта ще бъде около 60 долара.

Друга много очаквана игра е "Horizon Forbidden West". Това е продължение на "Horizon Zero Dawn", която също беше много успешна и получи много положителни отзиви. В новата част, играчите ще се впуснат в ново приключение с героинята Алой, която ще трябва да се изправи срещу нови предизвикателства и опасности в постапокалиптичен свят. Цената на играта ще бъде около 70 долара.

Една от най-големите изненади за феновете на PlayStation 4 е "Final Fantasy XVI". Това е нова част от една от най-успешните и дълготрайни серии на видеоигрите. В новата част, играчите ще се впуснат в едно епично фентъзи приключение, като ще имат възможност да избират между различни герои и да се борят срещу могъщи врагове. Цената на играта все още не е обявена, но се очаква да бъде около 60 долара.

Освен тези големи заглавия, има и много други игри, които ще бъдат достъпни за PlayStation 4 през 2021 година. Сред тях са "Resident Evil Village", "Deathloop", "Far Cry 6" и много други. Цените на тези игри ще варират от 40 до 70 долара в зависимост от заглавието и издателя.

Но какво определя цените на игрите за PlayStation 4? Един от факторите е популярността на играта и очакванията на феновете. Ако играта е много очаквана и има голям интерес от страна на играчите, цената й ще бъде по-висока. Също така, цената може да бъде повлияна и от броя на разработчиците и времето, което е отделено за създаването на играта.

Въпреки че цените на игрите за PlayStation 4 може да се окажат високи за някои фенове, трябва да се има предвид, че те предлагат много забавление и разнообразие. Също така, много от тези игри имат дълга продължителност и могат да бъдат играни повече от веднъж, което прави инвестицията в тях още по-ценна.

В заключение, PlayStation 4 ще бъде дом на много нови и вълнуващи игри през 2021 година. От епични приключения до постапокалиптични светове, феновете на видеоигрите ще имат много избори и ще могат да се насладят на много разнообразие. Цените на игрите може да се различават, но е важно да се има предвид, че те предлагат много забавление и развлечение за феновете на PlayStation 4.

Топ 10 най-продавани игри за PlayStation 4 и техните цени

PlayStation 4 е една от най-популярните игрови конзоли на пазара в момента. Със своите високи технически характеристики и богат избор от игри, тя привлича милиони геймъри по целия свят. Но какви са най-продаваните игри за PlayStation 4 и какви са техните цени? В тази статия ще разгледаме топ 10 най-продавани игри за PlayStation 4 и ще се запознаем с техните цени.

1. "FIFA 21" - Цена: $59.99

"FIFA 21" е футболна симулация, която е една от най-популярните игри за PlayStation 4. Тя предлага реалистичен геймплей и множество режими за игра, включително кариерен режим и онлайн мултиплейър. Цената на играта е $59.99, но може да бъде намалена по време на различни промоции.

2. "Call of Duty: Black Ops Cold War" - Цена: $59.99

"Call of Duty: Black Ops Cold War" е една от най-новите игри в серията "Call of Duty". Тя предлага екшън и напрежение в стил на специални операции и мултиплейър битки. Цената на играта е $59.99, но може да бъде намалена по време на различни промоции.

3. "Marvel's Spider-Man: Miles Morales" - Цена: $49.99

"Marvel's Spider-Man: Miles Morales" е една от най-новите игри за PlayStation 4, която предлага емоционално пътешествие в света на Спайдърмен. Играта е продължение на популярната "Marvel's Spider-Man" и цената й е $49.99.

4. "Assassin's Creed Valhalla" - Цена: $59.99

"Assassin's Creed Valhalla" е една от най-новите игри в серията "Assassin's Creed". Тя предлага епично приключение в света на викингите и една от най-добрите графики в серията. Цената на играта е $59.99, но може да бъде намалена по време на различни промоции.

5. "Red Dead Redemption 2" - Цена: $59.99

"Red Dead Redemption 2" е една от най-популярните игри за PlayStation 4, която предлага открит свят и епична история за бандити и престъпници. Цената на играта е $59.99, но може да бъде намалена по време на различни промоции.

6. "The Last of Us Part II" - Цена: $59.99

"The Last of Us Part II" е една от най-очакваните игри за PlayStation 4, която предлага емоционално пътешествие в постапокалиптичен свят. Играта е продължение на популярната "The Last of Us" и цената й е $59.99.

7. "Ghost of Tsushima" - Цена: $59.99

"Ghost of Tsushima" е една от най-новите игри за PlayStation 4, която предлага епично приключение в Япония от 13 век. Играта е вдъхновена от исторически събития и предлага красиви графики и интересен геймплей. Цената на играта е $59.99, но може да бъде намалена по време на различни промоции.

8. "God of War" - Цена: $19.99

"God of War" е една от най-популярните игри за PlayStation 4, която предлага епично приключение в света на древните богове. Играта е продължение на популярната серия и цената й е $19.99.

9. "Horizon Zero Dawn" - Цена: $19.99

"Horizon Zero Dawn" е една от най-популярните игри за PlayStation 4, която предлага открит свят и епична история за борба срещу роботи. Играта е продължение на популярната "Horizon Zero Dawn" и цената й е $19.99.

10. "Uncharted 4: A Thief's End" - Цена: $19.99

"Uncharted 4: A Thief's End" е една от най-популярните игри за PlayStation 4, която предлага епично приключение в света на съкровищата и опасностите. Играта е последната в серията "Uncharted" и цената й е $19.99.

В заключение, това са топ 10 най-продаваните игри за PlayStation 4 и техните цени. Всички тези игри предлагат разнообразен геймплей и вълнуващи истории, които ще задържат геймърите пред екрана за много часове. Независимо от предпочитанията ви, винаги има игра за PlayStation 4, която ще ви заинтригува и забавлява.

Заключение

Заключение: Игрите за PlayStation 4 са разнообразни и качествени, като цените им варират в зависимост от жанра и популярността на играта. Цените на новите игри за PS4 се движат от около 50 до 70 долара, докато по-старите заглавия могат да бъдат намерени на по-ниски цени. Въпреки това, съществуват и много добри игри, които могат да бъдат закупени на по-ниски цени по време на разпродажби или втора ръка. В крайна сметка, цената на игрите за PS4 е справедлива, като се има предвид качеството и забавлението, което те предлагат.

Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle