Колко струва Playstation 5

Публикувано на 19.03.2024
Купи от  ЕМАГ

Колко струва Playstation 5: Цени и наличност в България

Playstation 5 е най-новата конзола на Sony, която бе пусната на пазара през ноември 2020 година. Тя предлага невероятно гейминг изживяване с висока резолюция и бърза производителност. Но колко точно струва тази конзола и къде можем да я намерим в България? В тази статия ще разгледаме цените и наличността на Playstation 5 в България.

Цени на Playstation 5 в България

Цената на Playstation 5 в България зависи от много фактори, като например магазина, от който я закупувате, модела на конзолата и допълнителните аксесоари, които искате да закупите заедно с нея. В момента, цените на Playstation 5 в България се движат между 1000 и 1500 лева.

Най-евтиният вариант на Playstation 5 е този с дисково устройство, който може да бъде закупен за около 1000 лева. Този модел включва конзолата, DualSense контролер, HDMI кабел, захранващ кабел и USB кабел за зареждане на контролера. Това е основният пакет, който е необходим за да започнете да играете на Playstation 5.

Ако искате да се възползвате от всички възможности на Playstation 5, можете да закупите по-скъпия вариант с допълнителни аксесоари. Този пакет включва конзолата, DualSense контролер, HDMI кабел, захранващ кабел, USB кабел за зареждане на контролера, камера за Playstation 5 и зарядна станция за контролерите. Цената на този пакет е около 1500 лева.

Наличност на Playstation 5 в България

В момента, Playstation 5 е налична в няколко магазина в България, но поради големия интерес към нея, често се изчерпва бързо. Най-добрият начин да я намерите е да проверявате редовно наличността в онлайн магазините или да се свържете с физическите магазини за повече информация.

Някои от магазините, които предлагат Playstation 5 в България, са:

  • Technopolis
  • Technomarket
  • Emag
  • Playstation Store

Въпреки че Playstation 5 е налична в тези магазини, тя често се изчерпва бързо и може да се наложи да изчакате за следващата партида от конзоли. Затова е препоръчително да следите редовно наличността в магазините и да бъдете готови да я закупите веднага, когато се появи.

Как да закупите Playstation 5 в България

За да закупите Playstation 5 в България, имате няколко опции. Можете да я закупите от физически магазин, като посетите най-близкия до вас или да я поръчате онлайн от различни магазини.

Ако решите да я закупите от физически магазин, трябва да имате предвид, че тя може да не е налична в момента и може да се наложи да изчакате за следващата партида от конзоли. Също така, трябва да имате предвид и цената на транспорта, ако магазинът не е в близост до вас.

Ако решите да я поръчате онлайн, трябва да имате предвид доставката и сроковете за доставка. Някои магазини предлагат безплатна доставка, но това може да отнеме повече време. Също така, трябва да проверите дали магазинът е официален дистрибутор на Playstation 5, за да се уверите, че получавате оригинален продукт.

Заключение

Playstation 5 е най-новата и най-мощна конзола на Sony, която предлага невероятно гейминг изживяване. Цената на конзолата в България се движи между 1000 и 1500 лева, в зависимост от модела и допълнителните аксесоари. Тя е налична в няколко магазина в България, но поради големия интерес към нея, често се изчерпва бързо. Затова е препоръчително да следите редовно наличността в магазините и да бъдете готови да я закупите веднага, когато се появи. Насладете се на най-новите игри и технологии с Playstation 5!

Купи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle