Най новите игри за pc

Публикувано на 04.04.2024
Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Компютърните игри са една от най-популярните форми на забавление в днешно време. Те не само предлагат развлечение и избягване от реалността, но и могат да бъдат инструмент за развиване на умения като стратегическо мислене, решаване на проблеми и тимова работа. Винаги има нови игри, които излизат на пазара и привличат вниманието на геймърите. В тази статия ще ви запознаем с някои от най-новите игри за PC.

Far Cry 6

Един от най-очакваните шутър игри за PC е Far Cry 6. Това е шестата част от серията Far Cry, която ще бъде достъпна за Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X/S. Играта ще предложи още по-голяма свобода на действие и разнообразие във възможностите за играчите. Тя ще се развива в открит свят, който е базиран на остров Карибския басейн и ще предложи нов герой и злодей. Очаква се Far Cry 6 да излезе през октомври 2021 година.

Resident Evil Village

Една от най-успешните серии на хорър игри - Resident Evil, ще получи ново продължение през май 2021 година. Resident Evil Village обещава да бъде един от най-страшните и напрегнати части до момента. Играта ще разкаже историята на Ейтан Уинтърс, който трябва да спаси дъщеря си от зли силници в загадъчно село. В нея ще има комбинация от пазаруването за ресурси, стрелбата и решаването на пъзели.

Halo Infinite

Една от най-успешните игри за Xbox - Halo, ще получи нова част през 2021 година. Halo Infinite обещава да бъде един от най-големите и амбициозни проекти на разработчиците до момента. Играта ще предложи още по-голямо разнообразие във възможностите за игра и ще се фокусира повече върху историята на Мастър Чийф. Очаква се да бъде достъпна за PC, Xbox One и Xbox Series X/S.

Deathloop

Deathloop е една от най-интригуващите игри, които излизат през 2021 година. Тя предлага комбинация от шутър и платформер жанровете, като целта на играча е да убие осем души преди да бъде убит самият той. Deathloop ще бъде достъпна за PC и PlayStation 5 през май 2021 година.

Rainbow Six Quarantine

Една от най-успешните тактически шутър игри - Rainbow Six, ще получи нова част през 2021 година. Rainbow Six Quarantine обещава да бъде един от най-иновативните и напредничави проекти на Ubisoft до момента. Играта ще предложи кооперативен режим, в който играчите трябва да се борят срещу заразена опасност. Очаква се да бъде достъпна за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Back 4 Blood

За феновете на зомби апокалипсиса имаме добри новини - Back 4 Blood излиза през октомври 2021 година. Тази кооперативна стрелба предлага различни режими на игра и още по-голямо разнообразие в оръжията и способностите на героите. Играта ще бъде достъпна за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X/S.

Hitman III

Един от най-успешните шпионски игри - Hitman, ще получи нова част през януари 2021 година. Hitman III обещава да бъде един от най-добрите проекти на разработчиците до момента. Тя ще предложи още по-голямо разнообразие в начините за убиване и използването на околната среда като оръжие. Очаква се да бъде достъпна за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X/S.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

За феновете на ролевите игри имаме добри новини - Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 излиза през август 2021 година. Тази игра предлага да се впуснете в свят на вампири и да изживеете различни приключения и битки. Очаква се да бъде достъпна за PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и

Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle