Playstation 5 цена Техномаркет

Публикувано на 19.03.2024
Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Playstation 5 цена Техномаркет: Всичко, което трябва да знаете

Playstation 5 е най-новата конзола на Sony, която вече е на пазара и в България. Тя предлага невероятно гейминг изживяване и много нови функции, които я правят една от най-желаните конзоли на момента. Но каква е цената на Playstation 5 в Техномаркет и какви са предимствата на покупката от този магазин? В тази статия ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за Playstation 5 цена Техномаркет.

Цената на Playstation 5 в Техномаркет

Цената на Playstation 5 в Техномаркет е 1099 лева за стандартната версия на конзолата. Това е същата цена, която се предлага и в другите магазини в България. Въпреки това, Техномаркет предлага различни опции за плащане, които могат да направят покупката по-достъпна за потребителите.

  • Плащане на вноски - Техномаркет предлага възможност за плащане на Playstation 5 на вноски. Това е отлична опция за тези, които не могат да платят цялата сума веднъж.
  • Търговска схема - Техномаркет предлага и търговска схема, която позволява да се обменят стари игри или конзоли за отстъпка при покупката на Playstation 5.

Тези опции за плащане правят покупката на Playstation 5 по-достъпна за повечето потребители и го правят един от най-конкурентните магазини за тази конзола в България.

Предимствата на покупката от Техномаркет

В допълнение към достъпната цена и различните опции за плащане, покупката на Playstation 5 от Техномаркет има и други предимства.

  • Гаранция - Техномаркет предлага гаранция от 24 месеца за Playstation 5. Това е важно за потребителите, тъй като конзолата е скъпа инвестиция и е важно да има гаранция за нея.
  • Безплатна доставка - При покупка на Playstation 5 от Техномаркет, доставката е напълно безплатна. Това е удобно за потребителите, които не могат да се приберат до магазина или искат да получат конзолата в удобно за тях време.
  • Бонус точки - Техномаркет предлага програма за бонус точки, която позволява да се получават отстъпки при следващи покупки. Това е отлична възможност за тези, които планират да купуват и други продукти от магазина.

Тези предимства правят покупката на Playstation 5 от Техномаркет още по-изгодна и удобна за потребителите.

Какво предлага Playstation 5

Playstation 5 е най-мощната конзола на Sony до момента и предлага много нови функции и подобрения в сравнение с предишните модели.

  • 4K гейминг - Playstation 5 поддържа 4K резолюция, която предлага невероятно качество на графиката и по-реалистично изживяване.
  • SSD хард диск - С новия си SSD хард диск, Playstation 5 предлага по-бързо зареждане на игрите и по-голям капацитет за съхранение на данни.
  • DualSense контролер - Новият контролер на Playstation 5, DualSense, предлага по-реалистично усещане при игра и много нови функции като вибрация и звукови ефекти.
  • Backwards compatibility - Playstation 5 е обратно съвместима с игрите на Playstation 4, което означава, че потребителите могат да играят и старите си любими игри на новата конзола.

Тези функции правят Playstation 5 една от най-желаните конзоли на момента и я правят страхотна инвестиция за всеки геймър.

Заключение

Playstation 5 е най-новата и най-мощна конзола на Sony, която вече е налична в България. Цената на Playstation 5 в Техномаркет е 1099 лева, като магазинът предлага различни опции за плащане и други предимства като гаранция и безплатна доставка. Конзолата предлага много нови функции и подобрения, които я правят една от най-желаните на момента. Ако сте геймър и искате да се насладите на най-новите игри с невероятно качество, покупката на Playstation 5 от Техномаркет е отличен избор.

Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle