Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172, 43'', LED, 4K

Публикувано на 27.03.2024

Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172, 43'', LED, 4K

Технологичният прогрес не спира да ни изненадва с нови и по-добри устройства за дома. Един от тях е и смарт телевизорът Samsung - 43CU7172, който предлага високо качество на изображението и много функционалности.

Какво представлява Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172?

Този модел на Samsung е част от серията CU7 Series и разполага с размер на екрана от 43 инча (109.22 сантиметра). Той е оборудван с LED технология за подсветка, която осигурява ярки цветове и детайли във всяка сцена.

Най-голямото предимство на този телевизор обаче е неговата способност да бъде свързан към интернет. Това го прави не само устройство за гледане на филми и сериали, но и център за забавление в домашни условия.

Какви функционалности предлага Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172?

  • Интернет достъп: Смарт телевизорът може да бъде свързан към интернет чрез Wi-Fi или Ethernet връзка. Това позволява на потребителя да гледа онлайн съдържание от различни платформи като Netflix, YouTube, HBO GO и други.
  • Приложения: Освен вградените приложения за гледане на филми и сериали, телевизорът предоставя достъп до магазин за приложения, откъдето могат да се изтеглят допълнителни програми за забавление или полезни инструменти.
  • Гласово управление: С помощта на вградения гласов асистент Bixby, потребителят може да контролира телевизора чрез гласови команди. Това прави навигацията по менютата по-бърза и удобна.
  • Screen Mirroring: Смарт телевизорите на Samsung поддържат функцията Screen Mirroring, която позволява безжично споделяне на екрана на смартфон или таблет с телевизора. Това е полезно за гледане на снимки и видео от мобилното устройство на голям екран.
  • Гейминг режим: Ако сте фенове на видео игрите, ще оцените вградения Гейминг режим, който намалява забавянето и осигурява по-добра картина при игри.

Какви са характеристиките на Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172?

  • Резолюция: Този модел разполага с 4K Ultra HD резолюция (3840 x 2160 пиксела), което означава четири пъти повече детайли в сравнение с Full HD.
  • Честотна скорост: Скоростта на опресняване (Hz) е важен параметър за качеството на изображението. Смарт телевизорът Samsung - 43CU7172 има честотна скорост от 50 Hz, което осигурява плавно движение без размазване на картината.
  • Яркост и контраст: С технологията HDR (High Dynamic Range) телевизорът предлага по-широк диапазон от цветове, по-добра яркост и контраст в сравнение с обикновените LED телевизори.
  • Звук: Вградените говорители имат мощност от 20 W и поддържат Dolby Digital Plus звуков формат. Този модел разполага и с функция за усилване на звука, която осигурява по-добра аудио изходна мощност.

Дизайн и удобство при използване

Samsung - 43CU7172 е стилен и компактен телевизор, който ще пасне перфектно във всяка стая. Той е оборудван с Tizen операционна система, която е бърза и лесна за навигация. Дистанционното управление има минималистичен дизайн и интуитивни бутони за достъп до основните функционалности.

Освен интерфейса на операционната система, телевизорът разполага и с USB и HDMI портове за свързване на външни устройства като игрови конзоли, Blu-ray плейъри или флашка.

Заключение

Смарт Телевизор Samsung - 43CU7172 е отличен избор за всеки, който търси комбинация от високо качество на изображението и много функционалности. С него ще можете да се насладите на любимите си филми и сериали, да играете видео игри или да гледате онлайн съдържание без проблеми.

Ако сте решени да инвестирате в нов телевизор, не пропускайте да разгледате модела Samsung - 43CU7172. Той е достъпен по цена и предоставя много повече от обикновен телевизор.

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle