Таблет Android 11, LULUGTI, 4+64 GB RAM, 128 GB, 8 MP, Черен

Публикувано на 09.04.2024
Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

В днешно време технологиите са неотменима част от нашия живот. Всеки ден използваме различни устройства и приложения за да облекчим и подобрим ежедневието си. Едно от най-популярните устройства в последно време са таблетите. Те предоставят мобилност и функционалност на компютъра в по-компактен размер. Днес ще ви запознаем с новият таблет Android 11 от марката LULUGTI.

Новият Android 11 операционна система

  • Подобрена безопасност – Новата версия на операционната система предоставя по-добра защита на вашите данни и поверителност.
  • Бързина и ефективност – С новият процесор и оптимизирани приложения, таблетът работи бързо и без прекъсвания.
  • Нов интерфейс – Иновативният интерфейс прави използването на таблета по-удобно и интуитивно.

Новият Android 11 операционна система е съвместим с повечето приложения и игри, които можете да намерите в Google Play Store. Така че можете да си насладите на любимите си забавления дори когато сте извън дома.

4+64 GB RAM и 128 GB памет за вашите нужди

  • Бързина – С голямото количество RAM памет, таблетът може да работи безпроблемно и да отговаря на вашите нужди.
  • Много пространство – С 128 GB вградена памет имате достатъчно място за своята музика, филми, игри и други файлове.
  • Разширяемост – Ако все пак решите че не ви стига паметта, можете лесно да добавите още с microSD карта до 512 GB.

Този таблет е подходящ както за работни задачки така и за развлекателни цели. Можете спокойно да гледатe филми или серии онлайн без прекъсвания и да играете любимите си игри без да се притеснявате за паметта.

8 MP камера за качествени снимки и видео

  • Качество – С 8 MP камерата можете да правите ясни и детайлни снимки, които ще запазят спомените ви.
  • Видеозапис – Таблетът може да заснема видео в резолюция до 1080p, така че можетe да запечататe всеки момент от живота си.
  • Предна камера – За онлайн разговори или самостоятелни селфита, предна 5 MP камера е на вашето разположение.

С този таблет няма нужда от допълнително фотоапарат или видеокамера. Винаги щe имaте удобствотo дa заснеte всичко коeто ви харесва бързo и лесно.

Черен цвят за стил и елегантност

LULUGTI Android 11 таблетът е изработен в черен цвят, който придава стил и елегантност на устройството. Той ще се вписва перфектно във вашето ежедневие и ще бъде незаменим помощник както на работа, така и в свободното време.

Заключение

Таблет Android 11, LULUGTI, 4+64 GB RAM, 128 GB памет и 8 MP камера е перфектният избор за всички които търсят мобилност и функционалност в едно устройство. С новата операционна система, голямото количество памет и качествената камера този таблет ще отговори на всичките ви нужди. Насладетe сe на модерния дизайн и иновативните функции на LULUGTI Android 11 таблета.

Купи от OZONE.BGКупи от  ЕМАГ

Подобни

magnifiercrossmenucross-circle